Sokol Zbraslav ve skladbách na XVII. Všesokolském sletu

Mladší žáci Sokola Zbraslav se letos zúčastnili XVII. Všesokolského sletu. Jde o naše první skupinové vystoupení na Sletu od obnovení této tradice v roce 1994. Celý rok nacvičovalo každý týden osm zbraslavských dětí - za vydatné pomoci a dohledu dvou našich cvičitelek - Oly a Jany - skladbu Sokolhraní. Po dvou oblastních sletech v Brandýse nad Labem a v Plzni přišel závěrečný týden v Praze se slavnostním průvodem, čtyřdenním maratonem secvičování celého programu a s finálním předvedením skladeb na stadionu v Edenu ve čtvrtek a v pátek, kde vystupovalo nejen osm zbraslavských détí ve skladbě Sokolhraní, ale také nékolik dalšich účastníků ze Zbraslavi i v dalších skladbách. Bylo to krásné i náročné, se spoustou zážitků, na které budou děti, rodiče i všichni v Sokole dlouho a rádi vzpomínat. 

Patří opravdu veliký dík všem, kdo se na přípravě a organizaci celé akce i jednotlivých vystoupení podíleli. Kdo sledoval Slet na místě nebo viděl jeho přímý přenos v televizi, ten poznal, kolik usilovné práce se za touto úžasnou oslavou pohybu skrývá. Tak zase za šest let na osmnáctém Všesokolském sletu nazdar!

Fotografie:

Záznam přenosu na ČT:  Čtvrteční večerní I. program a Páteční II.program.

Oficiální sletové stránky: Slet2004.cz

Kontakty

Poděkování

Na činnost  TJ Sokol Zbraslav přispívají a na rekonstrukci víceúčelového sálu PARKET se podíleli:

Národní sportovní agentura, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, Hlavní město Praha a Městská část Praha-Zbraslav.

            

 

Partneři vybavení sálu